Novetats

Cerca entre el web del Royal Tarraco

El centre esportiu Royal Tarraco estrena una nova temporada amb propostes per a totes les edats.


ESCOLES ESPORTIVES ADULTS

Les escoles esportives d’adults mantenen els cursos de pàdel, que coordina el tècnic Lucas Barbiero, i es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda. 

L’escola de judo, a través del Club Judo Dojo Tarraco, amb el mestre Javier Rodríguez, enceta la seva 5a temporada a Royal Tarraco. Una altra escola és la de natació per adults, que té lloc els divendres per la tarda i que realitza Ariel Sardo.


ESCOLES ESPORTIVES INFANTS

Les escoles esportives infantils d’aquest curs compten amb una nova edició de Zumbakids, una classe de ball i expressió corporal on els més petits s’ho passaran d’allò més bé amb la seva monitora Mónica Coca. Les classes s’imparteixen els dimarts (de 5 a 8 anys) i els dijous (de 9 a 14 anys) a partir de les 17:30 h.

Per altra banda, es mantenen els grups de natació destinats a infants de 3 a 15 anys. Aquests cursos es realitzen de dilluns a divendres en horari de tarda, de 17:30 a 19:45 h i els imparteixen els tècnics Ariel Sardo i Alejandro Màrquez.

El Club Judo Dojo Tarraco també realitza classes de judo per infants en el nou tatami de Royal Tarraco. Les sessions es realitzen de dilluns a dijous, a les 17:30 h.

Relacionat amb els esports de raqueta, Royal Tarraco acull l’escola de pàdel infantil, que imparteix el tècnic Lucas Barbiero, de dilluns a divendres a les 17:30 h (de 6 a 11 anys), a les 18:30 h (de 12 a 15 anys) i els dissabtes a les 9 h (de 8 a 15 anys)


Mentre els més petits realitzen activitat física al Royal, els pares i mares podran gaudir d’un espai confortable renovat com és la nova cafeteria Healthy Coffee Royal o realitzar algun tipus d’activitat física o classe dirigida a un preu reduït. • Horaris:

  Dilluns a divendres de 6:30 a 22 h
  Dissabte de 9 a 21 h
  Diumenge de 10 a 14 h

 • Adreça:

  C/ Sant Auguri, 5
  43007 Tarragona
 • Telèfon:

  977 25 13 71
 • Email:

  admin@royaltarraco.es